Over mij

De praktijk is per 01-01-2020 gesloten

Mijn naam is Els van Boldrik.


Na 20 jaar als verpleegkundige te hebben gewerkt, raakte ik geïnteresseerd in de Chinese geneeswijze. Ik ben begonnen met een 3-jarige Shiatsu-opleiding die ik in 1994 heb afgerond. Als shiatsutherapeute ben ik vervolgens met mijn praktijk gestart. Twee jaar later ben ik begonnen met de eenjarige opleiding Nan Jing acupunctuur en aansluitend heb ik een 2-jarige HBO klassieke acupunctuuropleiding gevolgd bij Qing Bai, academie voor Chinese geneeswijze. Na het behalen van mijn diploma heb ik stage gelopen in een T.C.M. kliniek in Qing Dao te China (T.C.M. = Traditional Chinese Medicine). Tijdens deze waardevolle periode heb ik veel geleerd en ervaring opgedaan in de toepassing van de Chinese geneeswijze.


Inmiddels ben ik ruim 20 jaar met veel enthousiasme werkzaam als shiatsutherapeute en acupuncturist. Het werken met mensen vind ik leuk en vooral de persoonlijke benadering vind ik erg belangrijk.


Ik ben aangesloten bij de beroepsvereniging ZHONG [Nederlandse vereniging voor traditionele Chinese geneeswijze], zie www.zhong.nl

Zhong-logo

Ook ben ik aangesloten bij het KAB [klachtencommissie alternatieve behandelwijze]

KAB Logo

In het kader van de wet bescherming persoonsgegevens ben ik ingeschreven bij het College Bescherming Persoonsgegevens.